Këtë gjë i premtoi Ermal Mamaqi mikut të tij, gjatë mbrëmjes së kaluar, të ftuar në dasmën e Gaz Pajës dhe Ira Seferit.(Lexo këtu)

Në një video të postuar nga vetë Rezarti, ai e pyeti Ermalin dhe Amin live nëse ata do t’i heqin shpenzimet e dasmës dhe ata pranuan pa asnjë lloj hezitimi.

Rezart Veleshnja: Ermal Mamaqi do të bëjë një deklaratë. Nëse unë bëj dasmën Ermal çfarë do bësh ti?

Ermal Mamaqi: Në momentin që Rezart Veleshnja bën dasmën e ka të gjithën falas.

Rezart Veleshnja: Ami , a je dakord?

Amarda Toska: Jam shumë dakord për ty çdo gjë.

Rezart Veleshnja: Kështu që ejani vajza martohuni me mua sa më shpejt se dasma është falas.