Burrin emigrant prej vitesh, me te ka tre djem, por largesia ben te veten. E per me teper problemet i shton edhe nje toke e blere nga burri dhe qe tani eshte bere shkak sh.erri.

PUBLICITET

Kjo eshte me pak fjale historia e ciftit qe ishte sot tek seanca e radhes e Shihemi ne gjyq.

Mes zonjës Anila Bushi dhe bashkëshortit të saj, Qemal Bushi pati edhe momente tepër të tensionuara.

Përveçse i drejtohej Anilës me një gjuhë tepër të papërshtatshme, Qemali e gjuajti bashkëshorten e 20 viteve edhe me shishe uji.

E kjo ka detyruar edhe drejtuesin e emisionit Ardit Gjebrean të reagojë kështu:

“Ndonjëherë duhet shumë durim dhe kujdes, sepse #shiheminegjyq mund të sjellë edhe të papritura…”

PUBLICITET