Një rast i paprecedentë ka dndohur në një autobus në Percara në Itali. Mësohet se një 62-vjeçar shqiptar ka ngacmuar seksualisht dy vajza në autobus.

Në momentin që ka parë se vajzat janë bezdisur nga ngacmimet e shqiptarit një pasagjer italian ka ndërhyrë. Më pas shqiptari ka nxjerrë thikën, duke ja drejtuar pasagjerit dhe tentoi ta godiste atë, shkruajnë mediat lokale.

Të gjithë pasagjerët e kanë bllokuar 62-vjeçarin me inicialet P.K., i cili më pas është arrestuar nga policia.