OSHEE njofton të gjithë abontentët që banojnë në Tiranë se në disa zona të kryeqytetit do të kenë mungesë të energjisë elektrike duke filluar nga data 27 Maj deri më datën 29 Maj.

Shkak për ndërprerjen e energjisë janë punimet për ndryshimin e kabinave elektrike.

Në njoftimin e berë publik nga OSHEE janë listuar lagjet ku do të zhvillohen këto punime si dhe oraret përkatëse kur do të ketë mungesë të energjisë elektrike.

Njfotimi i plotë:

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 27-29 maj

Vijojnë në Tiranë punimet për investimin në kabinat elektrike.

27 maj, punime në 8 kabina

Kabina “Jora dhe Palushi”, ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri

Kabina “Koceket”, ora 09:00-15:00

pa energji zona tek kthesa e Kamzës pjesërisht

Kabina “Ali Baushi 1” , ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Kadri Roshi” pjesërisht

Kabina “Laprake 6”, ora 09:00-16:00

pa energji rruga “Riza Cuka” pjesërisht, rruga “Lord Bajron” pjesërisht

Kabina “Allias 2”, ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Shyqyri Peza” pjesërisht, në Allias

Kabina 6 “Medreseja”, ora 9:30-15:00

pa energji rruga e Dibrës pjesërisht, tek Medreseja

kabina “Mine Peza 6/1”, ora 9:30-15:00

pa energji zona midis rrugës së Durrësit pjesërisht dhe rrugës “Mine Peza” pjesërisht

Kabina “Tripod”, ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Mentor Xhemali” pjesërisht

28 maj, do të punohet në 6 kabina

kabina “Siri Kodra 2”, ora 9:30-15:00

pa energji zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht

kabina “Usluga” ora 09:30-15:00

zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek Ish Fidanishtja

Kabina “Malajzjan 1”, ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pallatt e Malajzjanit

Kabina “Shkreli”, ora 09:00-16:00

pa energji rruga “Besim Fagu” pjeserisht, pranë rrugës “5 Maji”

Kabina “Laprake 5”, ora 09:00-16:00

pa energji rruga “Riza Cuko” pjesërisht, në Laprakë

Kabina “Njazi Meka 1” 09:00-15:00.

pa energji rruga “Njazi Meka” pjesërisht

29 maj, punime në 2 kabina

Kabina Malajzjan 2, ora 09:00-15:00

pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pall e Malajzjanit

Kabina Euro 3D, ora 09:00-15:00

pa energji rruga e Shkodrës pjesërisht