Xhezal Hashimi ose i njohur ndryshe si “Mësiti i Llapit” që nga mosha 17 vjeçare merret me ndërmjetësimin për lidhjen e çifteve në martesë.

Gjatë një interviste për RTV21, ai ka treguar se deri tani numëron 450 çifte të bashkuar, si dhe mbi 1000 të tjerë janë në pritje. Mësiti nga Podujeva tregon se kjo histori ka filluar fillimisht me martesat e 9 fëmijëve të tij dhe më pas ka vazhduar më tej.

Ai nuk përcakton çmimin që kërkon për shkuesi, por ia le në dorë vetë njërzve që kërkojnë nuse të shpërblejnë punën e tij.