Astrologët kanë përcaktuar se kush do të ishte puna ideale për 2 shenjat e Horoskopit që vijojnë si më poshtë:

Ujori

Ujori ka një inteligjencë aq kreative saqë shpesh bëhet një vizionar. Puna ideale për të duhet t’i japë frymë të lirë krijimtarisë së tij.

Artist, muzikant ose projektues, këto janë të gjitha profesionet që bëjnë për natyrën e tij të pavarur dhe idealiste.

Peshqit

Peshqit janë të shoqërueshëm dhe të ndjeshëm. Ata duan të dëgjojnë të tjerët dhe kjo është arsyeja pse një punë në fushën sociale është pikërisht ajo që bën për ta.

Ata jetojnë me emocione dhe ndjenja dhe gjithmonë do të jenë në gjendje të japin këshilla të drejta.