Dashi: Ju beqarët, pa u lodhur shumë do e gjeni princin e kaltër dhe jeta do ju marrë një tjetër drejtim. Ngjyrat do rikthen pas kaq shumë kohësh. Në punë, duke pasur shumë planetë në krah, nuk do e keni të vështirë të arrini atë që dëshironi.

PUBLICITET

Mund të ndërmerrni edhe rreziqe, por çdo gjë do e bëni me planifikim të kujdesshëm. Buxheti do vijë duke u përmirësuar moment pas momenti dhe kjo nga përkujdesi dhe organizimi që do tregoni. SHENJA ME FAT: SHIGJETARI

PUBLICITET