Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla, duke ju referuar shkrimit të gazetës më të madhe gjermane Bild, deklaroi në emisionin Open se gazeta Bild ka bërë një shkrim jo professional pasi i është referuar dy personave të njëanshëm siç është Ylli Manjani dhe Basir Çollaku.

Gazetari Berat Buzhala tha se Bild është gazeta më e madhe në Europë dhe nuk i takon një force politike që të sulmojë një media të respektuar.

Në artikullin e Bild, shkruhet se Shqipëria qeveriset nga një bandë gangsterësh dhe se vendi është kthyer në ‘Kolumbinë e Europës’.

PUBLICITET