Është shumë e rëndësishme që të kaloni pak kohë me partnerin tuaj para se të shkoni për të fjetur. Nuk ka rëndësi se sa kohë duhet të kaloni së bashku – një orë ose vetëm disa minuta.

Idea është që ju të 2 të shijoni njëri-tjetrin, flisni dhe tregoni dashurinë tuaj, kjo është gjithçka që ju nevojitet.

Mos harroni puthje dhe përqafimet
Bëjini njëri-tjetrit masazh
Mos pini cigare dhe alkool