Eleni, mbrëmjen e djeshme i ka dedikuar një postim këngëtares shqiptare Jonida Maliqi me këngën “Ktheju Tokës” duke shkruar “Shqipëri, zemër”.

Eleni nuk mbështeti as Greqinë dhe as Qipron por Shqipërinë duke i emocionuar sërish të gjithë.

Jonida i është përgjigjur ëmbël gjithashtu me një postim ku shkruhej: “Të dua”.

Mbështetja e Elenit, e cila vitin e kaluar ndezi skenën me “Fuego” është shumë e madhe për Shqipërinë pasi siç dihet, ajo tashmë është një këngëtare e njohur ndërkombëtarisht.