Qytetarët korçarë i kanë transformuar tabelat rrugore në politike, kundër qeverisë Rama.

Rruga “Ramadan Isak” në qytetin e Korçës tashmë quhet “Rama ik”.

Disa qytetarë, mbështetës të opozitës kanë fshirë disa nga shkronjat e rrugës duke lënë emërtimin Rama ik, e cila simbolizon thirjen e opozitës për largimin e kryministrit Rama dhe krijimin e një qeverie tranzitore.