Një nënë e vetme vendosi të bëhej murgeshë pasi zbuloi mashtrimin e partnerit të saj.

Christine Meeuse nisi të ngrinte një fermë kanabisi pasi jeta e saj e lumtur familjare u kthye përmbys kur zbuloi sekretet e errëta të bashkëshortit të saj të divorcuar.

Ata kishin te fëmijë dhe ishin kthyer në Ketaki, SHBA nga Amsterdam, kur 59-vjeçarja zbuloi në vitin 2005 se kursimet e saj prej 1 milion dollarë ishin marrë nga bashkëshorti.

Më pas, ajo edhe një sërë dokumentesh që tregonin se burri i saj nuk e kishte divorcuar kurrë gruan e tij e parë.

Christine vendoi të largohej në Kaliforni. Gruaja u bë murgeshë dhe ngriti një perandori prej 4.9 milionë dollarë duke ndërtuar një fermë kanabisi.

Duke përdorur emrin motra Kate, ajo prodhon vaj kanabisi së bashku me murgeshat e tjera për ta shitur nëpër botë.

Ajo është avokate e madhe e përfitimeve të kanabisit në mjekësi.

/Ora News.tv/