Tradhëtia është e pranishme te të dyja gjinitë.

Sipas intv.al nëse një femër i përket kësaj shenje horoskopi ka më shumë mundësi për të tradhëtuar në krahasim me shenjat e tjera.

Bëhet fjalë për : shigjetarin dhe binjakët, shenja e zjarrit dhe e ajrit.

1. Shigjetari

Si shenjë zjarri, shigjetari dëshiron të zbulojë vende dhe njerëz të rinj. Nëse një femër shigjetar ndihet e lodhur nga lidhja që ka, me siguri që do tradhëtojë. Ato nuk e durojnë dot monotoninëe dhe si pasojë mundësia për të tradhëtuar është më e madhe.

2. Binjakët

Femrat binjakë janë shumë të pavendosura dhe tradhëtojnë më shumë se shenjat e tjera. Sipas intv.al dëshira e tyre për të udhëtuar shumë, bën që mos të krijojnë stabilitet në një lidhje. Me një femër binjak është e vështirë të krijosh diçka serioze. Ato flirtojnë shumë dhe ideja se mund të rrinë vetëm me një person i frikëson.