Kjo periudhë do të jetë mjaft e keqe për 3 shenja Horoskopi, pasi janë mallkuar nga shigjetari. Astrologët parashikojnë ditë mjaft të këqija për Demin, Virgjëreshën dhe Bricjapin.
Shigjetari në fakt është shumë i sigurt dhe i animuar, pasi gjithmonë pikëson pa qëllim drejt një qielli të pafund, me shpresë dhe çudi.

Gjë e mirë për Shigjetarin është se na inkurajon të marrim rreziqe dhe na kujton se gjithmonë duhet të kemi besim në veprimet tona. Është e vërtetë se pothuajse çdo gjë që e rrethon Shigjetari është pozitive, por për këto shenja nuk do të jetë kështu…

Demi-Nëse ka diçka që Demi e urren, është të marrë rreziqe. Energjia e Shigjetarit nuk është territori kozmik i kësaj shenje të zodiakut, por para se të mendoni më të keqen, shikoni anën pozitive.

Kur themi ndryshime ne të gjithë besojmë dhe imagjinojmë se diçka e keqe do të na ndodhë, ju duhet vetëm të lejoni që Jupiteri t’ju tregojë se nuk është kështu.

Virgjëresha-Kalimi i Diellit, Merkurit dhe Jupiterit do të jetë shumë stresues, kjo do t’ju bëjë të ndiheni se të gjitha ditët tuaja janë të këqija. Por avash, duhet të marrësh frymë dhe të shohësh se çfarë po bën. Merrni gjërat ngadalë dhe lidhuni me tokën dhe kozmosin.

Bricjapi-Sa e vështirë do të jetë kjo javë për ju, ideja e braktisjes do të kalojë nëpër kokën tuaj. Por duhet të mendoni mirë, me një kokë të ftohtë dhe duhet t’i lini gjërat të rrjedhin.