një ngjarje e pazakontë është regjistruar në qytetin Tinsukia, Assam, në veri-lindje të Indisë.

Një mi është futur brenda një bankomati dhe ka ngrënë rreth 20 mijë dollarë.

Kafsha arriti që të thyente sistemin e sigurisë, diçka që njerëzit e kanë të vështirë për ta bërë.

Kjo bëri që bankomati të dilte jashtë funksionimin për ditë të tëra dhe njërëzit nuk mund të tërhiqnin para për 12 ditë.

“Kri.mi” u zbulua, pasi u hap makineria dhe njerëzit gjetën brenda paratë dhe faturat e cop.ëtuara.

Sëbashku me paratë e cop.ëtuar u gjet edhe miu i ngo.rdhur. Gjysma e trupit të miut ishte e dek.ompozuar.

Në Indi këtë ngjarje e kanë kthyer në moral, për të treguar se nuk duhet të rendim gjithmonë pas parave.