Një grua, që vetë është 1.5 metra e gjatë, ka treguar se vajzat e tjera janë xheloze për partnerin e saj 2 metra të gjatë.

27-vjeçarja Sophie Hines ka treguar se përpara se të niste marrëdhënien me të dashurin e saj, fillimisht bëri disa kërkime në Google për t’u siguruar që kishte edhe çifte të tjerë me një diferencë gjatësie si ata të dy.

Tashmë ajo është shprehur për mediat se vajzat e gjata janë xheloze që një vajzë e shkurtër si ajo “gjeti” një burrë aq të gjatë.

Sophie dhe i dashuri i saj 26-vjeçar Miles Lloyd në fillim kishin frikë se do të dukeshin qesharakë, por tashmë kanë një djalë 6 muajsh bashkë.

Hines tregon:

Shumë vajza të revoltuara më kanë thënë që duhet t’i lë rehat djemtë e gjatë. Ka shumë vajza të tjera të gjata që më thonë’ i dashuri im është më i shkurtër se unë, pse duhej ta merrje ti më të gjatë?”