Nje nga shfaqet me te bukura dhe me te ndjekura te realizuara nga kinemaja shqiptare eshte “Pallati 176“.

 

 

Nje nga shfaqjet teatrale qe nuk besoj qe ka nje shqiptar qe nuk e ka pare. Eshte aq e dashur per ne saqe sa here e shohim na shkakton te qeshura pafund.

 

 

Personazhet e kesaj komedie jane te pavdekshem dhe kane shkruar me shkronja te arta emrin e tyre ne kinematografine shqiptare.

 

 

PAs plot 30 viteve ne e kujtojme kete komedi dhe personazhet e saj por sa kane ndryshuar aktoret pas 30 viteve?

 

 

E mbani mend Marjeten, gruan e Vanit?

Sigurisht qe po. Vitet kane kaluar dhe aktorja e mirenjohur Elida Manushi ngelet ne mendjen tone per kete dhe role te tjera. Ajo sot eshte nje zonje e vertete dhe shume e dashur ne skenen e teatrit shqiptar.