Personat me shenjën e horoskopit Akrepi janë shumë intensivë dhe jetojnë një jetë të ndezur. Ndodh që kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç i kemi planifikuar, lëndohemi. E nëse kjo e fundit ndodh, duhet të kujtojmë që “Akrepi” ështe shenja që e merr veten shpejt nga çdo situatë e pakëndshme.

Ata janë “lu.ftëtarët” e Zodiakut dhe qëllimi i tyre në jetë është të jenë triumfues në të gjitha fushat e jetës.Ndryshe cilësohen si të uritur për pushtet, por për t’u ndjerë të lumtur në të gjitha aspektet e jetës, duhet të dinë të vendosin midis dashurisë për pushtet dhe vetë dashurisë në kuptimin e parë.