E kush e tha që bukuria mund të plaket? E bukura është e bukur dhe ajo nuk hyn kurrë në garë me kohën.

Thonë se të qenit një femër e bukur vjen nga gjenet e mira, disa të tjerë thonë se kujdesi ndaj vetes bën diferencën, disa të tjerë thonë se varet shumë edhe nga jeta që bën…

Të gjithë bëhemi kuriozë për të ditur se sa vjeç mbush regjisorja e famshme. Në fakt ka patur gjithnjë diskutime dhe aludime të ndryshme.

Në google nuk ka një biografi zyrtare të Grabockës, por version më i sigurtë është që ditëlindja e saj të jetë 21 mars 1951.

Pra Grabocka sot mbush 68 vjeç dhe ne i urojmë jetë sa më të gjatë dhe të shëndetshme.