Një grua në Virxhinia filmoi momentin një moment të veçantë duke shëtitur poshtë një shkëmbi. Në filmime ajo vuri re fytyrën e Jezusit të gdhendur në shkëmb.

Shae House ndau videon në rrjetet sociale duke thënë se ku e kishte filmuar pamjen, përgjatë gjurmës së Creek Blackëater në Lynchburg të Virxhinias.

House tha se po përpiqej të merrte disa fotografi kur ajo pa fytyrën e Jezu Krishtit.

House shkruan:

Unë shoh dhe kamfotografuar fytyrën e Krishtit në shkëmbinj dhe unë betohem, e shoh Jezusin në këtë shkëmb”.

Në emërtimin e videos, House e përshkroi fytyrën:

Kishte hundë, sy të mbyllur, kurorë me gjemba, sy të njomur, faqe të plagosur me plagë, mjekër, mustaqe, flokë të gjatë në anën e djathtë ‘.

Ajo më pas tha:

Sa më shumë që t’ia hedhni sytë, aq më shumë e shihni! Është absolutisht e bukur! Dhe do të shihni shenja mrekullie! Lavdëroni Perëndinë e gjithë fuqishme ‘.

House tha se fytyra mund të shihet vetëm në një kënd.

Në video, ajo tregon se duke ecur në anën e kundërt të fytyrës, nuk dallohet asgjë.