Albërie Hadërgjonaj është komentuar gjithnjë për ndryshimin rrënjësor që ka pësuar përgjatë viteve.

Ajo e ka pranuar publikisht se ka kryer operacione plastike, e megjithatë, duket se ende ndihet e detyruar t’i përgjigjet ndjekësve rreth pyetjeve që kanë të bëjnë me kujdesjen rutinore të fytyrës.

“Të gjithë thonë “Albëria nuk po plaket, ka bërë operacion, ka bërë këtë, atë…” Unë në fakt s’kam bërë asgjë. Një herë në 3 muaj bëj trajtime me lazer, apo herë pas here botoks që paralizon muskujt”, ka treguar Albëria në “Insta Story”.

Ajo nuk ka ngurruar më tej që t’i japë një mesazh të gjitha femrave që e ndjekin nëpër rrjete sociale. “Ua them me zemër, shikojeni veten, kujdesuni për të në radhë të parë, për burrat, pse jo, dhe për dashnorin. Ndjehuni seksi”– ka përfunduar këngëtarja.