Pasditen e sotme, atletja e njohur Klodiana Shala ishte e ftuar në emisionin “Ftesë në 5” të Bieta Sulos.

Klodiana foli lidhur me jetën e saj private dhe atë profesionale.

Megjithatë, atletja nuk nguroi as të tregonte dhe pakënaqësitë që ka ndaj mënyrës se si shihen sportistet në Shqipëri.

Ajo tha gjithashtu se ka edhe mjaft disavantazhe.

Klodiana tregoi gjithashtu se ka patur shumë oferta për t’u larguar, por ndjenja patriotike e ka mbajtur këtu.

Ajo gjithashtu tregoi se familja e saj jeton në Amerikë, por nuk do të shkojë atje.

Shala tha se do të shkojë në Amerikë vetën nëse do të gjente dikë që do i mundësonte jetesën, pa qenë nevoja të punonte ajo vetë.