Astrologe Meri vijon te na mahnise me parashikimet e saj.

Kete radhe zonja Meri, u shpreh se disa nga shenjat do kenë një periudhë të keqe, me skandale, kriza e lajme jo të mira.

Një prej tyre ishte shenja e Binjakëve për të cilët Meri tha se këtë muaj do kenë bllokime, skandale, lajme që i çorientojnë.

Mirëpo siç duket të mirat po vijnë edhe për Binjakët pasi në parashikimin e fundit, astrologia njofton se kësaj shenje do i ndryshohet jeta.

“Binjaket do përballen me disa çështje shpirtërore dhe situata reale te krijuara rreth tyre te cilat mund tu ndryshojnë jetën”, njofton Meri.