Dashi, një shenjë e karakterizuar nga një personalitet i fortë, kokëfortë si brirët e krijesës që e përfaqëson atë.

Dashi është një mik i madh, me të cilin shpesh mund të gjesh veten në diskutim, por me të cilin do të zbulosh bukurinë e konfrontimit pozitiv.

Në dashuri, Dashi është i pasionant/e, i/e gjallë dhe gjithmonë i projektuar drejt një përmirësimi të mundshëm.

A e dini pse në rrethin tuaj të miqve nuk duhet të mungojë një Dash?

Këto janë 5 arsyet që e shpjegojnë!

1. Ata janë njerëz gazmorë: nëse keni nevojë për argëtim, dikush që t’ju bëjë të qeshni, Dashi me siguri do t’i plotësojë të gjitha nevojat tuaja. Energjia dhe fëmijëria e tyre, në kuptimin pozitiv të termit, do t’ju përfshijë ju deri në atë pikë sa t’ju bëjë të harroni shqetësimet tuaja. Ata gjithashtu duan të jenë qendra e vëmendjes, por karizma e tyre nuk do t’i bëjë ata të pakëndshëm për këtë: do të jetë e vështirë për ju që të kundërshtoni sharmin e tyre!

2. Janë jashtëzakonisht të sinqertë: dashi është një shenjë kokëforte, e kemi thënë, por jo për këtë arsye shmangin konfrontimin. Ndershmëria është vlera që jetëson të gjitha fjalimet dhe gjestet e tyre. Mos u habitni nëse një dash ju rrëfen një të vërtetë të hidhur: ndoshta është e njëjta gjë për të cilën shumë njerëz të tjerë kanë dijeni, por që nuk kanë guximin t’ju tregojnë!

3. Ata kanë një forcë vullneti të paparë: ndoshta, nuk ka shenja më të vendosura se Dashi. Kur të kenë vendosur një objektiv para tyre, ata do të bëjnë gjithçka për ta arritur atë. Ata janë gjithashtu krijesa shumë të durueshme, kështu që koha nuk është një faktor ndrojtës. Kjo forcë e vullnetit që ata e posedojnë i bën ata të jenë nxitës të shkëlqyeshëm: nëse keni vështirësi në arritjen e një qëllimi, flisni për atë me një Dash: ata do t’ju japin mbështetjen dhe mjetet e duhura për ta bërë atë të nga të komplikuar në të mundshëm.

4. Ata janë aventurierë dhe spontan. Ne kemi thënë tashmë se Dashi është një shenjë shumë energjike dhe aktive: kjo gjithashtu do të thotë që janë gjithnjë në kërkim të gjërave të reja për të bërë dhe vendeve për të zbuluar. Ata janë njerëz super që të kalojnë kohë, sepse i jetojnë marrëdhëniet me njerëzit në mënyrë spontane.

5. Ata janë besnikë: fjala e një Dashi vlen sa për të gjitha shenjat e tjera të marra sëbashku. Dashi respekton gjithmonë një premtim dhe kur dikush ia beson atij një sekret, mund të jeni të sigurtë se ai do të mbetet i tillë përherë.

Pse të gjithë ne duhet të kemi një dash në rrethin e miqve pra? Nuk ka asnjë tjetër që mund të kujdeset për ne, ashtu siç një Dash mundet!