Pas statusit në drejtim të nipit të ish-diktatorit Enver Hoxha, Ermal Hoxha, vjen reagimi për ish-kryeministrin Sali Berisha.

“Nipi i diktatorit, Ermali narkotrafikant i lire, Olsi qe la Amerikën per Xibraken fryhet çdo dite si shushunje!”, shkruan Berisha, ndërsa në përgjigje të tij ka reaguar bashkëshortja e Ermalit, Rezarta Shkurta.

“Mos u merr me nipin e atij që i ke hequr kallot e këmbëve, por merru me djalin tënd Zeni Berisha që vrau qindra fëmijë në shpërthimin e Gërdecit, dhe s’bëri asnjë ditë burg”, i përgjigjet ish-kryeministrit.