Kryeministri Edi Rama ishte të premten në Kukës ku u prit me protesta nga opozita dhe përfundoi takimin para kohe.

Për këtë incident një komentues në Facebook i shkruan se proestuesit e bënë të iki me helikopter nga Kukës. Rama ia kthen me mënyrën e tij duke thënë se ishin vetëm “100 qorra me kreun e Bashkisë”.

Komentuesi: Kukësjanet ta treguan vendin te bon me ik ne helikopter ne kukes keta jan Kukesjanet.

Edi Rama: Ke te drejte shume, ata 100 qorra me kryetarin e bashkise ne krye qe bllokojne rrugen, duke kerkuar sherr jane kuksianet, kurse mijera burra

e gra e vajza e djem, qe mblidhen per te me mirepritur s’jane kuksianet! Zoti ta prufte mbare se qenke mbrapsht krejt o mik.