Gaforrja

Të lindurit e shenjës së Gaforres janë personat më me fat të të gjithë horoskopit.

Edhe në situatën më të vështirë po të jesh, të lindurit e shenjës së Gaforres ja dalin gjithmonë mbanë.

Peshorja

Je me fat, por këtë nuk e pranon kurrë. Por ndonjëherë nuk të ecën sepse nxitohesh dhe je një shenjë e paduruar. Por sidoqoftë në fund ja del mbanë nga çdo problem. Futesh në shumë telashe, ama je një person që siç thonë: “Bie gjithmonë në këmbë”.

Demi

Ke një karakter të fortë, andaj shumë mendojnë se fat nuk ke. Por thjesht je një person që insiston. Por në fakt në të vërtetë ti je një person që fati nuk të lë kurrë në baltë.

Bricjapi

Je një person më fat. Del “gjallë” edhe në situatat që duket tërësisht të pashpresa. Ke gjithmonë një ëngjëll mbrojtës që kujdeset për ty në çdo vështirësi.

Peshqit

Ndoshta fati yt më i madh është që ke lindur me këtë karakter që ke. Sepse edhe kur të është shembur bota nën këmbë, ti ke arritur të ngrihesh. Të lumtë!