Kjo pamje e shëmtuar është në Shkodër,në zonën pranë shkollës “Veterinare” në lagjen Kiras.

Persona të papërgjegjshëm arrijnë që ti vënë kazanëve të mbeturinave dhe kjo ndodh në mes të ditës duke arritur në kufijtë e një skandali
Kazanët janë përfshirë nga flakët duke shkaktuar tym dhe ndotur ambientin.

Siç duket edhe nga pamjet nga flaket janë përfshirë dy kazanë mbetjesh në një prej rrugëve lagjeve kryesore të qytetit

Në vendngjarje mësohet se nuk kanë shkuar forcat zjarrfikëse për të bërë të mundur shuarjen e flakëve , kjo nga mungesa e informacionit . Ky nuk është rasti i parë që u vihet flaka kazaneve të mbeturinave në territorin e Shkodrës.

Ky është një fenomen negative dhe mjaft i shëmtuar sidomos për ata që vizitojnë këtë qytet, aq më tepër qytetarët e kësaj bashkie të cilët përballen vazhdimisht me situata të tilla të pakëndshme