Një nënë e re ka pasur diskutime dhe mërzitje pas lindjes së fëmijës për shkak të sjelljes së të afërmëve.

E konkretisht problemet kanë ardhur nga vjehrra.

Ndaj ajo ka vendosur që të marrë masa ndaj prindërve të bashkëshortit të saj.

Ia ka bërë të qartë vjehrrës që djali i saj të mos preket pasi ajo është konsumatore e duhanit.

Mirror shkruan se nëna ka shkruar një letër në Slate.com (websiter për këshilla për prindërit) ku ka shpjeguar arsyet pse nuk do që foshnja i saj të qëndrojë afër vjehrrës ku dhe ka pyetur se sa kohë duhet ta vendosin këtë “kufi”.

“Unë jam shumë e shqetësuar që foshnja jonë të qëndrojë pranë saj, pasi ajo konsumon shumë cigare. Prandaj unë dhe burri im kemi vendosur që pasi ajo pi duhanin, duhet të bëjë një dush dhe të ndërrojë rrobat dhe më pas mund të mbajë në krahë apo ti afrohet djalit tonë”.