Ora 9 e mëngjesit në stacionin e autobusëve në Gostivar.

Përqafime dhe lot.

Vëlla me vëlla po ndahen, e kur do të takohen serish asnjëri nuk e di.

Valixhet i kanë bërë gati për t’u nisur drejt Gjermanisë, ose në ndonjë shtet tjetër të Evropës, nuk ka rëndësi, ku të gjejnë punë.

Familjarët vështirë po i përballojnë ndarjet me më të dashurit e tyre

Ndiqeni videon për ma shumë: