Të gjitha shenjat e zodiakut janë të veçanta, por askush nuk është aq i mirë sa Shigjetari. Shigjetarët shpesh shquhen për njerëzit më të qetë në dhomë. Me temperament të butë dhe të heshtur, ata e dinë se kush janë dhe nuk duan të provojnë asgjë.

Ata hezitojnë të japin besim, japin shumë vlerë në marrëdhëniet ndërpersonale dhe për këtë arsye nuk hapen me lehtësi. Por nëse fitoni besimin e tyre, gjithçka do të jetë ndryshe!

Shigjetari është një lloj shoku që nuk ju lë kurrë. Pikërisht për shkak se ajo i jep vlerë marrëdhënieve, nëse je një mik i dashur, do të jetë pranë jush në të gjitha bet.ejat. Është personi që ndoshta nuk dëgjoni për javë të tëra prej tij, por nëse keni një problem serioz, ai nuk ju zhgënjen: ju mbështet dhe ju kupton ashtu si askush tjetër.

Shigjetarët janë të njohur për sensin e mprehtë të humorit. Nëse në gjërat serioze të jetës ata ju japin gjithë mbështetjen e tyre, edhe për absurditetet që janë të gatshme për t’ju mbështetur në të gjitha vendimet tuaja të këqija, duke e ditur mirë, në zemrat e tyre, se së shpejti do të qeshni së bashku.

Ata janë njerëz të qetë që rrezatojnë një qetësi ngjitëse. Dhe pikërisht nga ky temperament, ata nxjerrin mendime të mprehta dhe të rëndësishme rreth asaj që po ndodh rreth jush, duke përfshirë qëndrimet tuaja pak jashtë normales. Duket sikur ata janë të humbur në mendimet e tyre, por atyre nuk u shpëton asgjë!

Në këtë kuptim, ata e përkryejnë plotësisht një personalitet impulsiv dhe të gjallë. Nëse jeni njerëz që e ngarkoni jetën dhe e mbani kokën tuaj poshtë, përkrah ju duhet vërtet një Shigjetari i dashur për të parë çdo gjë me një vështrim të mprehtë; një që ju ndalon kur situata është serioze ose që ju bën një koment që nuk i mban dot të qeshurat kur dëmi është bërë.

Të zgjuar dhe të besueshëm, shigjetarët janë miqtë më të mirë që të gjithë do të donin!