Dashi: Hëna dhe Jupiteri do bëhen bashkë sot për t’iu krijuar nja ambient sa më të këndshëm ku do mbizotërojë ekuilibri dhe entuziazmi.

Për ju të dashuruarit do jetë një ditë e favorshme dhe pozitive. Keni për t’u ndier shumë më entuziastë.

Do i zgjidhni që në mëngjes disa probleme të vogla që keni pasur dhe do jeni më të qetë që nga mesdita. Ju beqarët nuk do dini si të veproni për ta bërë për vete personin që doni.