Një ngjarja e rëndë ka ndodhur ditën e sot ku dy të moshuar kanë ndërruar jetën të dy në të njëjtën ditë. Kjo ngjarje është bërë publike nga fëmijet e tyre pasi thuhet se ata nuk mund të jetonin dot pa njëri-tjetrin.

Will dhe Judy webb ishin të dy moshatarë nga 77-vjeç dhe koshin 56-vite martesë me njëri-tjetrin. Ndonëse shkaku i vd*kjes është pa jo bindës por në të vërtetë ka ndodhur në kë të mënyrë.

Ja cfarë thonë fëmijët e tyre:

“Për babain tim ishte shumë e vështirë që ta shihte atë të sëmurë. Nga ajo ditë kur ajo u bë keq, çdo gjë që i ndodhte asaj i ndodhte dhe atij edhe pse ishin në vende të ndryshme.

Asaj i ngrihej temperatura, e njëjta gjë ndodhte me babin, ajo pati ftohje, babai u së.mur me pneumoni, ajo pati reaksion nga një medikament, e njëjta gjë i ndodhi dhe atij..”