Opozita e bashkuar ka deklaruar se në zgjedhjet e 30 qershorit nuk do të marrë pjesë në zgjedhje nëse Rama nuk jep dorëheqjen.

Mirëpo astrologjia e njohur Meri Shehu ka parashikuar dicka për ta duke u shprehur se planetët do të jene pozicionet e tyre dhe sipas saj nuk është mirë të thuhen gjera precize.

‘Edhe në datën e zgjedhjeve, edhe Jupiteri edhe Saturni janë prap në pozicionet e tyre. Unë mendoj që do të ketë zgjedhje. Por nuk është mirë të deklarojmë gjëra preçize’, është shprehur ajo.

Sipas astrologes Meri, mbetet të shohim nëse në edhe në këtë rast parashikimi i yjeve do të jetë i saktë.