Viti 2019 ka hyrë dhe astrologia Meri njofton se një prej shenjave do bëjë shumë para.

Bëhet fjalë për shenjën e Akrepëve të cilëve vitin tjetër ana financiare do i shkojë për bukuri. Akrepi do jetë në një moment të ngritjes së tij ekonomike dhe të vlerave të tij.

Do mbjellin frytet e punëve të tyre sepse 2019 është viti që do përcaktojë çështjet ekonomike.

Mund të kenë edhe probleme por e rëndësishme që çështjet ekonomike do rregullohen me mbarësi.