Sheh ëndrra parashikuese

A sheh shpesh ëndrra që realizohen? A sheh ëndrra në të cilat sheh njerëz që nuk janë më ?

Mund të shohësh ëndrra edhe me forma gjeometrike, si përshembull rreth. Rrethi është një symbol magjie, pasi simbolizon botën dhe përjetësinë dhe shtrigat e bardha njihen ndryshe edhe si bijat e hënës.

Mund t’i ndjesh gjërat

Shtrigat e bardha mund të ndjejnë emocionet si dhe ndjesitë e personave të tjerë.Kjo do të thotë se ato kanë një lidhje shumë të fortë me personat që kanë afër.

Të pëlqen të kalosh kohë jashtë

Ke aftësi shumë të mira vëzhguese dhe dëshiron që të kalosh ditët duke dalë në ajër të pastër. E do shumë natyrën dhe të gjitha pikat e saj. Të pëlqen aroma e barit sapo të prerë si dhe aroma e shiut në verë.