Bëhuni gati të shijoni Superhënën e fundit për vitin 2019. Pas dy superhënave njëra në 21 Janar dhe tjetra në 19 Shkurt kjo do të jetë e treta dhe e fundit e vitit.

Ju do të mund ta shihni pikërisht sot në mbrëmje e cila përkon edhe me ekuinoksin pranveror që shënon fillimin e një stine të re.

Ju mund ta shihni lirshëm pa patur një mjet të specifikuar.