Sot ju ofrojmë një lojë të këndshme që do të testojë inteligjencën tuaj dhe aftësinë tuaj për të zgjidhur problemet. Testi është me sa duket shumë i thjeshtë: ju duhet të shikoni imazhin në fillim dhe të mendoni se sa numra janë të pranishëm në të.

Siç është parashikuar, pamja mashtron dhe nuk është aq e qartë për të arritur zgjidhjen. E gjitha që ju duhet të bëni është ta vini veten në provë, ndoshta duke sfiduar miqtë apo të afërmit tuaj dhe më pas të zbuloni përgjigjen e saktë – me shumë demonstrime – në fund të artikullit

Stërvitja me lojëra të ngjashme, edhe pse duken të thjeshta, aftësia e tyre për ta mbajtur trurin tonë aktiv është dëshmuar, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të luftuar plakjen dhe për të përmirësuar aftësitë tona intelektuale.

Prandaj, kultura jonë e përgjithshme nuk do të rritet, por inteligjenca jonë me siguri se po. Provoni!