Ata që na zgjojnë

Shpesh disa njerëz hyjnë në jetën tonë për të na hapur sytë në lidhje me ndryshimet e nevojshme që duhet të bëjmë në jetë. Shpesh biem në situate që na duken pa zgjidhje dhe pikërisht këta persona na hapin sytë për të gjetur një rrugëdalje si dhe për të kuptuar zgjidhjen.

Ata që na ndihmojnë që të kujtojmë

Këta janë njerëz që na ndihmojnë që të kujtojmë qëllimin tonë në jetë dhe rrugën që duhet të ndjekim. Vetëm se nuk qendrojnë shumë në rrugën tonë, thjesht lenë një shenjë tek ne përgjithmonë.

Ata që na ndihmojnë të rritemi

Këta janë njerëzit që na ndihmojnë të rritemi dhe të përmirësohemi. Ata na mësojnë çdo gjë që nuk do të kishim mundur të mësonim vetë./CNA.al