Rrjetet sociale kanë ironizuar situatën politike në vend dhe vendimin e opozitës për të rrëzuar kryeministrin Edi Rama.

Më poshtë po përcjellim disa prej memeve më komike që kanë punuar faqet e njohura të humorit.

Hidhini një sy.