Një protestues i ardhur nga Kamza për të kundërshtuar qeverinë “Rama” ka zgjedhur që pas tubimit të lajë kokën.

Ai është fotografuar teksa pastrohet në ujin e shatërvanit mbrapa Teatrit të Operas dhe Baletit. (TemA)