I entuziasmuar nga turma e protestuesve, një qytetar ka marrë zemër për të luftuar armikun imagjinar.

Se cili është armiku i tij, ne nuk mund ta themi. Së fundmi kanë dalë llafe se Don Kishoti ka marrë nënshtetësinë shqiptare dhe ndoshta ky zotëri i rimishëruar po përgatitej të luftonte mullinj ere. Shigjeta i mungonte por jo vullneti dhe shkathtësia.

Megjithatë edhe mund të ketë qenë duke u bërë gati për goditjen finale ndaj Ramës. Për më tepër shikoni e shkruani vetë.

PUBLICITET