Shpesh kemi parë analistë e opinionistë të ndryshëm që gjatë debateve në ekranet televizive diç’ shkruajnë nëpër fletore e blloqe shënimesh.

Mesa duket ky është një ‘truk’ për të treguar se sa të përfshirë janë në atë që po thuhet dhe se sa seriozisht e kanë.

Rasti i Fahri Balliut është tipik.

Mbrëmë në ‘Open’ me Eni Vasilin, botuesi i ‘gazetës 55’ teksa po flitej për shtëpitë te ‘Petro Nini’ është ‘frymëzuar’ duke shkrirë gjithë talentin e tij në letër.

Fahri Balliu ka vizatuar një shtëpi, ndoshta ‘shtëpinë e ëndrrave’ që shumë prej pronarëve të medieve, e kanë në Lalz. / newsbomb.al