Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj reagon për operacionin e sotëm në Shkodër, ku u arrestuan 11 persona, të akuzuar për fajde me qytetarët.

Sipas Lleshajt, policia dha sot një tjetër goditje.

“Maranaj”, për një Shkodër e Shqipëri të lirë . Policia e Shtetit dha sot një tjetër goditje madhore kundër akteve te jashtligjshme të organizuar dhe financave të tij.

Ky sukses motivon më tej Policinë dhe qytetarët për të vijuar së bashku përpjekjen për Shqipërinë europiane”, shkruan ministri.