Dy ditë para protestës së opozitës së bashkuar, arqipeshkvi i Shkodrës, monsinjor Angelo Massafra ka bërë thirrje për paqe dhe zgjidhje të konflikteve politike mes palëve të përfshira.

Këtë mesazh arqipeshkëvi Massafra e dha gjatë aktivitetit të paraqitjes së Nxitjes Apostolike të Papa Françeskut, që u zhvillua në famullinë e Shkodrës në sallën “Kardinal Mikel Koliqi”.

“Në këtë kohë kemi nevojë të rifitojmë gëzimin. Problemet në këtë kohë janë të mëdha. Urojmë që politika të arrijë një konsensus.

Me ndihmën e ndërkombëtarëve të arrihet konsensusi”- ka thënë ndër të tjera Angelo Massafra.