Çështja e ish-ministrit Saimir Tahiri po vazhdon ende në dyert e gjykatës.

Gjatë ditës së sotme është dorëzuar dosja ndaj tij, ndërsa ditën e mërkurë pritet të hidhet shorti për gjyqtarin paraprak.

Mësohet se dosja përbëhet nga 50 fashikuj dhe brenda këtyre 10 ditëve pritet që gjykata të marrë në shqyrtim dosjen dhe të dalë me një vendim.

Kujtojmë se gjykata i kishte lënë kohë prokurorisë deri në 10 mars, afat i cili u mbyll dje.