Me rastin e 7-8 Marsit, gra dhe vajza nga vende të ndryshme të botës urojnë gratë shqiptare në SHQIP dhe vishen me traditën e gjysheve tona.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Londër me anën e këtij video-mesazhi uron Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas!

Kësaj here kemi zgjedhur që gratë dhe vajzat e huaja të vishen me kostumet tradicionale shqiptare, të flasin SHQIP dhe të përcjellin mesazhe frymëzuese! Gëzuar 8 Marsin!