Pasi i shpëtoi “rrethimit” të demokratëve në Roskovec, Edi Rama ka shpërthyer në takimin me gratë e Fierit.

Ka bërë në mënyrë të jashtëzakonshme “kubistin e diskotekës” dhe e ka ngritur peshë grarinë e Rilindjes në Myzeqe. Madje, ka përzënë truprojat që nuk i ndahen, qysh kur kanë nisur protestat e opozitës.

Me urdhër të Ramës kanë kërcyer edhe drejtuesit vendorë të Rilindjes.