Këngëtarja shqiptare, Big Mama dhe kolegu i saj Robert Berisha kanë mbajtur një koncert për shqiptarët që jetojnë në New Jersey të Amerikës.

 

 

Këngëtarët duken se kanë krijuar vërtetë atmosferë për të ftuarit pasi kanë fituar aq shumë para saqë iu është dashur t’i mbledhin me fshesë.

 

 

Në disa video të publikuara nga Robert Berisha këngëtarja shihet me fshesën në dorë duke grumbulluar dollarët e hedhur që kanë mbushur dyshemenë.

 

 

E veshur me një kostum të kuq klasik dhe elegant, duket se Big Mama nuk përton aspak të marrë fshesën dhe të mbledhë paratë e fituara gjatë koncertit.