Arat Hosseini është një i talentuar pesëvjeçar, i cili bën stërvitje ekstreme çdo ditë për t’u bërë Cristiano Ronaldo i radhës.

Mirëpo, tani, ai është duke i dëshmuar aftësitë e tij me fanellën e Barcelonës, pikërisht atë me numrin dhjetë, të Lionel Messit

Arat është bërë i famshëm që kur ishte trevjeçar dhe tani ai ka mbi tre milionë ndjekës në llogarinë e tij në Instagram

Ai i shfaq aftësitë e tij, si në fushën e futbollit, ashtu edhe në gjimnastikë. Videot e këtyre stërvitjeve ai i publikon në llogarinë e tij në Instagram.